IMG_9413
PULS GRADA · shopping

Ekskluzivna trgovina dekorativne robe i darova Paunovi nalazi se na atraktivnoj lokaciji na Dorćolu. Predstavnik je poznate kompanije iz Istanbula koja se bavi proizvodnjom isključivo dekorativnih autentičnih predmeta ručne izrade.

To je prva specijalizovana radnja te vrste u Beogradu sa širokom i koloritnom paletom ručno izrađenih lampi, plafonjera i lustera svih veličina i kombinacija. Za bajkovitu lepotu  i raznovrsnost raskošnih, ali i svedenih lampi i lustera po kojima je radnja Paunovi i dobila ime, zaslužan je poznati jermenski dizajner iz Istanbula, koji je izdanak i savremeni nastavljač duge i slavne tradicije jermenskih zanata.

Zatim je tu i bogat izbor vrhunske dekorativne keramike (ručno rađeni i bojeni egzotični tanjiri, činije i ukrasne posude, kao i nadaleko čuvene anadolijske vaze).

Kao poseban kuriozitet Paunovi nude selekciju poznatih anadolijskih pačvork ćilima nastalih spajanjem (sastavljanjem) i kombinovanjem savršeno očuvanih delova autentičnih tradicionalnih ćilima sa celog područja Anadolije.

Uz sve ovo, mogu se naći i manji dekorativni predmeti poput svećnjaka, ukrasnih šolja i činijica, sve u svemu, širok spektar predmeta od najvećeg formata do minijatura, i cena za svačiji džep, a sve vrhunskog kvaliteta i proverenog porekla.

page-skrabac-cover Škrabac: Izaberi svoju poruku Miley Cyrus Converse i Miley Cyrus slave snagu žene Life malina Nectar Life Selection čuva ariljsku malinu levis-fit-guide-84472-1519338551629-image.700x0c Provereni trik: Kako da kupite savršene farmerke bez probe · · · · · · ·