Pepe Jeans SS18
PULS GRADA · shopping

Da li ste znali da je engleski brend Pepe Jeans osnovan još davne 1973. god. u Londonu? O kvalitetu i jedinstvenom “street style” konceptu ovog globalnog brenda dovoljno govori prisustvo u više od 60 zemalja i 300 prodajnih mesta širom sveta.

Pepe Jeans je prepoznat kao lider, postavljajući svakim danom nova modna pravila kroz kombinaciju klasičnog džinsa sa novim tehnologijama, materijalima i oblicima. S nestrpljenjem očekujemo novu kolekciju proleće-leto 2018 koja će se od sredine februara naći u svim Beosport prodavnicama. Na osnovu nekoliko modela kojima se najavljuje nova kolekcija, a koje vam predstavljamo u nastavku, možemo sa sigurnošću konstatovati da će nam doneti neke sasvim nove i nesvakidašnje modne trendove i doživljaje.

Pepe Jeans kolekcija proleće/leto 2018.Otvori galeriju

Ukoliko želite da budete zapaženi, drugačiji i među onima koji će ovog proleća postavljati nove modne standarde, Pepe Jeans je definitvno pravi izbor.

Požurite u Beosport radnje ili posetite njihov sajt www.beosport.com i budite među prvima koji će poneti novu kolekciju, sigurno će biti svetski street style hit ove sezone!

people-2581913_960_720 Na šta da obratite pažnju kada kupujete odeću? Hiro shoes HIRO: Luksuzne muške cipele na popustu do kraja marta Samsung Galaxy A8(2018) predstavljen na trzistu Srbije Elegantni Samsung Galaxy A8(2018) od danas u prodaji 24665_Reebok_FW17_Crafted_by_Fitness_KV_M_Vcover Reebok Crafted by Fitness: Oprema za neuporedivu udobnost i pokretljivost · · · ·