Ana Marbo
PULS GRADA · aktuelno

Početak je leta i pravo vreme za praksu koju ćete uvesti u poslovni svet nakon perioda studiranja. Ukoliko tragaš za idealnom prilikom, kompanija Marbo Product, članica PepsiCo Grupe, ima rešenje za tvoje dileme, jer je konkurs za prijavljivanje u treću sezonu jedinstvenog edukativnog programa „PepsiCo Go: START“ u toku.

Reč je o jednogodišnjem plaćenom programu čiji je cilj odabir, obuka i mogućnost zaposlenja mladih i talentovanih diplomaca u ovoj kompaniji. Prijavljivanje za učešće traje do 10. jula 2018. godine, a traži se rekordnih, šest kandidata.

Konkurs je otvoren za diplomce osnovnih ili master studija ili one koji će to uskoro postati, a sa Ekonomskog fakulteta, Fakulteta organizacionih nauka, Fakulteta političkih nauka, Filozofskog fakulteta i Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, kao i za diplomce Poljoprivrednog fakulteta i Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu.

Kroz jednogodišnju plaćenu obuku kompanija PepsiCo Srbija odabranim kandidatima nudi priliku da pokrenu svoju karijeru i da prva profesionalna iskustva steknu u jednoj od globalno najuspešnijih kompanija, koja posluje u Srbiji. Pored toga očekuje ih mogućnost kontinuiranog učenja i napredovanja, kao i prilika za rad na velikim projektima u okviru kompanije, uz podršku iskusnijih kolega sa ciljem doprinosa poslovanju. Diplomci će imati priliku da na projektima steknu moderna znanja sarađujući sa mentorima, ekspertima kompanije PepsiCo Srbija.

Od zainteresovanih kandidata se očekuje da poseduju diplomu fakulteta (ili da je uskoro steknu), kao i da neguju timski duh, izvrsno govore engleski jezik da ne poseduju formalno radno iskustvo. Šest najboljih kandidata će jednogodišnji program u kompaniji PepsiCo Srbija započeti u avgustu 2018. godine.

Mladi Porast perfekcionizma među milenijalcima collage 12 tipova ljudi na plaži ana_popovic_photo_by_mark_goodman_03 Svetska bluz zvezda Ana Popović nastupa na BELEF-u Narodni muzej 3 Novo radno vreme Narodnog muzeja · · ·