PepsiCo Start
PULS GRADA · aktuelno

Kompanija PepsiCo Srbija objavljuje početak konkursa za izbor polaznika druge generacije razvojnog programa za diplomce „PepsiCo Start“. I ove godine, cilj programa je selekcija najboljih kandidata koji su diplomirali, a koji će nakon jednogodišnje plaćene prakse imati priliku da se zaposle u ovoj kompaniji. Konkurs je otvoren od 08. do 19. maja 2017. godine.

Marina Lapadat – sektor proizvodnje, pozicija Supply Chain Trainee

Prilika koja mi se otvorila ulaskom u PepsiCo Start program i multinacionalno okruženje kao što je PepsiCo, omogućila mi je da izgradim bolji uvid u sistem stvaranja proizvoda i proširila sam svoja znanja vezana za proizvodni proces. Tokom dosadašnje prakse imala sam priliku da pratim procese i učestvujem u radu mnogih službi, koje su vezane za proizvodnju poznatih proizvoda Chipsy, Clipsy, Gud i Pardon. Uloga kontrole kvaliteta kako repromaterijala tako i poluproizvoda i gotovog proizvoda, briga o bezbednosti zaposlenih, bezbednosti proizvoda, efikasno i pravovremeno održavanje proizvodnih linija, konstantan nadzor i stručnost obučenih FLM-ova, uz brigu o zaštiti životne sredine, neophodni su za stvaranja proizvoda najboljeg kvaliteta.

Kao osoba koja je na početku karijere, meni je način međusobne podrške svih ovih timova, njihovo znanje i iskustvo od neprocenjivog značaja. Takođe, konstantan razvoj svakog aspekta procesa i mogućnost učestvovanja u istim, izuzetno me raduje. Teoretska saznanja o tehnologiji stečena na studijama i dosadašnje iskustvo u ovom programu omogućila su mi da stvorim širu sliku o mogućnostima razvoja tehnologa. U narednom periodu očekuje me obuka u planning timu, kao i upoznavanje sa metodologijom održavanja, koje će upotpuniti dosadašnju sliku.

Tri reči koje opisuju moje dosadašnje iskustvo su: odgovornost, stručnost, procesi.

Milena Jevtić PepsiCo Start: Prilika za posao je tu! PepsiCo Start Aleksandra PepsiCo Start: Prilika za posao je tu! Čumić Book Fest Čumić Book Fest: Mesto gde možete da kupite dobru knjigu Ucenici ciste obalu Dunava na Srebrnom jezeru Uranak festival: Čišćenje Dunava na Srebrnom jezeru · · · · · · · ·