PepsiCo Start Aleksandra
PULS GRADA · aktuelno

Kompanija PepsiCo Srbija objavljuje početak konkursa za izbor polaznika druge generacije razvojnog programa za diplomce „PepsiCo Start“. I ove godine, cilj programa je selekcija najboljih kandidata koji su diplomirali, a koji će nakon jednogodišnje plaćene prakse imati priliku da se zaposle u ovoj kompaniji. Konkurs je otvoren od 08. do 19. maja 2017. godine.

Aleksandra Stevović, sektor Marketing, pozicija Brand Specialist Chipsy

Shvatila sam koliko je važno raditi u timu kada ste u velikoj kompaniji poput Marbo Producta, članice PepsiCo grupe. Tokom Start programa imala sam priliku da se razvijam u timovima, od Brenda, preko Consumer Insight-a, do Trade marketinga. Najbolja stvar u timu je konstantna podrška kolega sa kojima radite, njihovi saveti, kao i podela zaduženja, odgovornosti, zajedničke strategije, ali i radost nakon uspešno završenog projekta. Rad sa ljudima i praktična znanja koja sam usvojila za vreme Trainee programa definitivno su najdragocenije iskustvo, s obzirom na to da se na fakultetu daleko veći značaj pridaje teoriji.

Kako preko 1200 zaposlenih radi u Marbo Productu, bila sam u mogućnosti da učim od supervizora, specijalista, kontrolora, ali i vrhunskih menadžera i tako da steknem širu sliku o kompaniji u kojoj radim, a to je najbitnije za svakog ko želi da napreduje u karijeri.

Ključne reči u mom slučaju mogu biti: Timski rad, globalni tim i kreativna sredina 

Čumić Book Fest Čumić Book Fest: Mesto gde možete da kupite dobru knjigu Ucenici ciste obalu Dunava na Srebrnom jezeru Uranak festival: Čišćenje Dunava na Srebrnom jezeru Amsterdam Šta krije današnji datum – 27. april? coverbancaintesa Za putovanja koja ostavljaju bez reči · · · · ·