Milena Jevtić
PULS GRADA · aktuelno

Kompanija PepsiCo Srbija objavljuje početak konkursa za izbor polaznika druge generacije razvojnog programa za diplomce „PepsiCo Start“. I ove godine, cilj programa je selekcija najboljih kandidata koji su diplomirali, a koji će nakon jednogodišnje plaćene prakse imati priliku da se zaposle u ovoj kompaniji. Konkurs je otvoren od 08. do 19. maja 2017. godine.

Milena Jevtić – sektor finansije, pozicija Reporting Trainee

U proteklih šest meseci Trainee programa PepsiCo START-a imala sam mogućnost da budem deo reporting-a, računovodstvenog i Supply Chain Finance (ili Ops planning) tima. Svoje znanje iz oblasti finansija sam unapredila zahvaljujući kolegama koji su u svakom trenutuku bili spremni da mi pruže savete i podršku pri učenju i upoznavanju sa novim stvarima. Učestovala sam pri finansijskom „zatvaranju meseca“, kreiranju periodičnih i drugih vrsta izveštaja, usaglašavanju stanja, u procesu knjiženja poslovnih promena, i mnogim drugim pratećim aktivnostima.

Mogućnost kontinuiranog učenja od stručnjaka u oblasti finansija, praktično znanje, upoznavanje novih ljudi i formiranje globalne slike o načinu funkcionisanja i povezanosti odeljenja u sektoru finansija, kao i u okviru kompanije Marbo Product, članice PepsiCo grupe, neke su od nezamenljivih stvari koje sam stekla ovim programom. Shodno tome, radujem se budućem učenju i razvoju iz oblasti finansija u okviru PepsiCo kompanije.

Moje dosadašnje iskustvo bih opisala rečima: stručan tim, organizovanost, pozitivna atmosfera.

PepsiCo Start Aleksandra PepsiCo Start: Prilika za posao je tu! Čumić Book Fest Čumić Book Fest: Mesto gde možete da kupite dobru knjigu Ucenici ciste obalu Dunava na Srebrnom jezeru Uranak festival: Čišćenje Dunava na Srebrnom jezeru Amsterdam Šta krije današnji datum – 27. april? · · · · · · ·