IMG-20181209-WA0006
PULS GRADA · lepota

U prirodi žena je da žele da svakog dana svog života izgledaju lepo. Međutim, kako godine prolaze, tako i koža gubi svoju jedrinu i elastičnost. Starenje je posledica oštećenja ćelija i tkiva u našim telima, koja nastaju tokom čitavog života. Da bismo usporili proces starenja, od ključnog značaja je zaustavljanje procesa oštećenja našeg organizma na ćelijskom nivou, a to radimo pridržavajući se zdravog načina života.

Glavnu zaslugu za zdrav, zategnut i mladalački izgled kože ima kolagen. Tokom života sinteza kolagena u koži se drastično smanjuje, što utiče na stvaranje bora i narušava izgled naše kože. Sintezu kolagena je moguće ubrzati anti-aging metodom –aplikacijom peptida na kožu.

Šta su peptidi?

Peptidi su kraći lanci amino – kiselina, i može se reći da su proteini. Pošto su kraći od proteina, peptidi lakše prodiru u dublje slojeve kože i “daju zadatak” ćelijama kako da funkcionišu. Osnovni zadatak koju imaju peptidi je da podstaknu proizvodnju kolagena u koži, jer ćelijama će u jednom trenutku biti potreban signal kako bi stvarale nov kolagen, kada stari počinje da nestaje.

Kozmetolozi iz Koreje su od davnina shvatili značaj peptida za održavanje sveže, jedre i blistave kože, pa ih kombinuju sa orijentalnim lekovitim biljem, amino kiselinama, ekstratom matičnih ćelija  divljeg lotusa i epidermalnim faktorom rasta.

Kombinacijom navedenih sastojaka nastala je revolucionarna kolekcija za negu kože sa anti-aging dejstvom –  It’s Care.

Najznačajniji korak u nezi kože je svakako ishrana, stoga preporučujemo:

WRINKLE CARE MOISTURE CREAM

Funkcionalna krema sa umirujućim i hranljivim dejstvom, značajno oporavlja kožu, dajući joj odličnu elastičnost i dugotrajnu vlažnost.
EFG i peptidi hrane kožu i efikasni su u borbi protiv bora. Pogodno za sve tipove kože.

WRINKLE CARE MOISTURE EYE CREAM

Funkcionalna krema za negu predela oko očiju vraća elastičnost i vitalnost. EFG i 17 vrsta kompleksa amino kiselina ojačavaju tanku, opuštenu i izboranu kožu oko očiju, vraćaju joj sjaj i elastičnost. Hrane kožu i efikasni su u borbi protiv bora. Pogodno za sve tipove kože.

jos copy-cover Nivea: Brend kom se veruje page-cover-crystal-derma Personalizovana kozmetika: Recept za srećnu kožu Loreal Saveti za pravilno korišćenje vodootporne maskare Pune obrve Trik za punije obrve · ·