Persil 360
U VAZDUHU · nagradne igre

Predstavljamo vam novi Persil 360° Complete Clean, gel za pranje veša sa poboljšanom formulom, koja pouzdano uklanja fleke i doprinosi očuvanju životne sredine.

Međunarodno udruženje za sapune, deterdžente i sredstva za higijenu (A.I.S.E), u aprilu je predstavilo nove međunarodne industrijske standarde koji se odnose na preporuke doziranja deterdženata za pranje veša od maksimalno 55 ml po jednom pranju.

Kompanija Henkel podržala je projekat udruženja A.I.S.E, te je napravila korak dalje promenivši koncentrovanost formule Persil gela za pranje veša na 50 ml po pranju, u odnosu na prethodne godine kada je bila 73 ml.

Persil predstavlja novu generaciju tečnih deterdženata sa novom i poboljšanom formulom, ali i modernom bocom praktičnom za rukovanje. Dodatno, boca se 100 odsto reciklira, te obećava bolju zaštitu naše planete kroz manju emisiju ugljen-dioksida. Manja količina gela i manja veličina boce pozitivno deluju na održivost i doprinose smanjenju plastičnog otpada i upotrebe vode za pranje veša. Pored očuvanja životne sredine, novi koncentrovaniji Persil 360° Complete Clean gel za pranje veša, uklanja i najtvrdokornije mrlje čineći veš čistim, svežim i neverovatno prijatnim na dodir čak i na niskim temperaturama.

Muzej iluzija Ames soba Delimo karte za tek otvoreni Muzej iluzija u Beogradu Oglas AMPULE - visoka rezolucija-1 DR. GRANDEL: Nega potrebna tokom vrelih dana Poster ulaznice 50x70 Budite brzi i osvojite ulaznice za Dance Park Festival WOAH-promo WOAH te zove! Sakupljaj poene i obraduj sebe! · · ·