page-cover-crystal-derma
PULS GRADA · lepota

Rastuća potreba za personalizovanim kozmetičkim proizvodima nije prolazni trend.

Želja za posedovanjem i konzumiranjem kozmetičkih proizvoda „specijalno napravljenim za mene“ lako je razumljiva jer ispunjava individualne želje i potrebe uvažavajući jedinstvenost i različitost svake pojedinačne kože.

Masovna proizvodnja je na globalnom tržištu do skoro potrošačima mogla da ponudi veoma uprošćeno rangiranje tipova kože na suvu, masnu, problematičnu i osetljivu kožu.

Tako uopštena podela kozmetičkih proizvoda „sa police“ je razumljivo dovodila često do razočaranja, pogrešnog izbora proizvoda i nezadovoljstva potrošača očekivanim rezultatima, uprkos tvrdnjama efikasnosti na ambalaži takvih proizvoda.

Danas, napredak tehnologije u dermatokozmetici omogućava da svim relevantnim parametrima stanja kože pristupimo temeljno i precizno. Pored najčešćeg određivanja sadržaja vode i sebuma, određuje se i količina pigmenta melanina, vrednost PH kože, stepen crvenila, fleksibilnost i elasticitet…mereno na svim pojedinačnim delovima lica.

Personalizovana kozmetika uvažava jedinstvenost i specifičnost svake pojedinačne kože. Na osnovu precizno izmerenih parametara, a uvažavajući želje i potrebe klijenata formuliše se i izrađuje krema „baš za moju kožu“.

Prednosti personalizovane kozmetike su brojne:

  • jedinstvena formulacija i sveže pripremljeni proizvodi
  • mogućnost odabira aktivnih sastojaka i odgovarajućeg mirisa
  • redovno praćenje uz kontrolu parametara kože
  • izmene u formulacijama u skladu sa stanjem kože
  • adekvatna i aktivna nega kože.

U svakom proizvodu personalizovane kozmetike objedinjeni su stručnost, iskustvo i tradicija sa savremenim tehnološkim dostignućima.

Personalizovana kozmetika vraća važnost kulture nege kože kao bitan preduslov očuvanja zdravlja i lepote kože.

Personalizacija je nova definicija luksuza, a personalizovana kozmetika je danas lako dostupna svima.


home-1542728639 7 trikova koji će sačuvati vašu frizuru po lošem vremenu kbeauty Rešite se podočnjaka uz pomoć K-Beauty antirid krema Loreal i Nova godina Proizvodi koje ne smeš izostaviti u kreiranju novogodišnjeg look-a! collage 4 trenda za ulepšavanje koja će obeležiti prazničnu sezonu · ·