1
PULS GRADA · moda

Prolećna sezona počela je atraktivnim modnim programom pod sloganom „Spring calling”, na kojem je Modni studio Click zvanično najavio nastavak saradnje sa brendom Perwoll kroz predstojeću, 45. Beogradsku nedelju mode. Tom prilikom predstaviljena je i aktuelna kolekcija Faktory by Boško koja odiše svežinom i buntovničkim duhom.

Nova kampanja Perwoll Fashion Week-a u Boji ljubavi

U susret predstojećem Perwoll Fashion Week-u, modni studio Click objavio je set fotografija koje najavljuju ovu prestižnu manifestaciju. Kampanju potpisuje eminentni fotograf Miša Obradović koji je bio zadužen i za koncept vizuala, dok je stajling radila poznata dizajnerka Dejana Momčilović.

Počeo konkurs za BFW Instashot nagradu

Beogradska nedelja mode i ove sezone nastavlja sa podrškom razvoja mladih talenata i to ne samo modnih dizajnera nego i mladih umetnika koji se bave fotografijom. Naime, već tri godine BFW tim uspešno organizuje konkurs BFW Instashot i pruža priliku neafirmisanim, mladim fotografima da njihov rad vide predstavnici vodećih modnih i lifestyle magazina i portala.

Belgrade Fashion Week poziva mlade fotografe da se prijave za konkurs za nagradu #BFWINSTASHOT. Učesnici konkursa dobiće priliku da svoje fotografije predstave na zvaničnim Instagram i Facebook profilima @belgradefashionweek.

Kako bi se prijavili na konkurs, mladi fotografi treba da pošalju izabrane radove i kontakt informacije (broj telefona i e-mail adresu) putem e-maila bgfashionweek@click.co.rs sa naznakom: BFW INSTASHOT. Prijave je neophodno poslati najkasnije do 5. aprila.

Po završetku manifestacije, najbolji fotograf biće nagrađen #BFWINSTASHOT nagradom – samostalnom izložbom, a svi učesnici dobijaju priliku da njihov rad vide urednici vodećih modnih i lifestyle magazina i portala.

BeFunky-collage (11) Najlepši jednodelni kupaći kostimi za predstojeće leto wcover ww.wallpaperstream.com Style File: Ariana Grande BeFunky-collage (1) Nova kolekcija Bojane Ugrešić – „Touch of Heaven” dragana ognjenovic grupna foto Monika Pavlović Nova kolekcija Dragane Ognjenović „Spring 2019” · ·