Kozmetika u koju vredi uložiti
PULS GRADA · lepota

Kada govorimo o kozmetici, viši cenovni rang proizvoda, osim luksuznog pakovanja i boljeg marketinga, može biti i garancija kvaliteta. Ipak, postoje kategorije proizvoda na kojima možete uštedeti. Lakovi za nokte od 200 i 2.000 dinara neće biti toliko drastično drugačiji, a može se uštedeti i na sjajevima za usne (jer nijedan zapravo ne traje preterano dugo), ili rumenilu.
Sa druge strane, neki proizvodi ukoliko su zaista kvalitetni prave razliku i vredi u njih uložiti.

Hidrantna krema

Vaš neseser može biti sačinjen od proizvoda vrhunskih brendova, ali ukoliko je nega loša, na vašoj koži to sve neće izgledati kako treba. Pronađite dobru hidratantnu kremu za vašu kožu. Ona ne mora biti preskupa, ali mora biti kvalitetna i svakako je vredna ulaganja koje stotine više. Naša preporuka su brendovi koji možete pronaći u apotekama.

Puder

Dobar puder, bilo da se radi o tečnom ili onom u kamenu, osnova je svakog make-up looka. Ukoliko je kvalitetan obezbediće trajnost šminke, a, ono što je najbitnije, neće štetiti vašoj koži ni pri svakodnevnom nošenju. Puder bi trebalo da bude lagan, a svakako je dobro ukoliko u svom sastavu ima i negujuće komponente.

Maskara

Bez obzira na to da li imate osetljive oči ili ne, bitno je da maskara koju koristite bude proverenog kvaliteta. Delići maskare mogu u toku dana doći u kontakt sa vašim očima i zato je neophodno da maskara bude dobra. Osim toga, ovo je najverovatnije proizvod koji koristite svakog dana, ukoliko se šminkate, pa ćete investiciju sigurno dobro iskoristiti.

Crveni karmin

Pandan maloj crnoj haljini u kozmetičkom svetu bio bi crveni karmin. Trendovi se menjaju, ali crveni karmin opstaje. Kod ovog proizvoda bitno je da je trajan, da ne biste morali da ga često popravljate, ali i da ne isušuje usne nakon dužeg nošenja, a da bi zadovoljio oba kriterijuma, karmin mora biti kvalitetan. To ne znači da nužno morate da potrošite veliku sumu novca, ali ukoliko birate “boju” u koju ćete uložiti, crvena bi trebalo da bude ta.

Ajlajner

Kada savladate nanošenje ajlajnera niste rešili sve probleme. Ajlajner može da se preslikava na gornji deo kapka, razmazuje, briše. Kako sam trud koji ste uložili da bi linija bila što savršenija ne bi za kratko vreme postao uzaludan, odaberite neki kvalitetniji koji će izdržati ceo radni dan (a poželjno i piće nakon posla). Pri kupovini napravite jednostavan test. Namažite na ruku i nakon što se osuši probajte da razmažete. Ako je postojan tada, biće i na vašim očima.

Kad deca šminkaju svoje majke Kad deca šminkaju svoje mame Pirelli Calendar 2015 Šta se sve krije u novom Pirelli kalendaru XXL modeli Najpoznatiji ženski XL modeli Čista koža Pet proizvoda za problematičnu kožu · · · · · ·