moda
PULS GRADA · moda

Sa modnih pista ove jeseni direktno u naš plakar, jel može? Ovo je nekoliko modnih dodataka koje zaista želimo! A modne piste jesen/zima bile su prepune mekanih torbi i čizmica sa velikim potpeticama. A zašto ovo želimo?Prvo, jer svi predmeti izgledaju nestvarno dobro, a drugo jer su totalno trendi.

Predstavićemo vam pet modnih dodataka i odevnih predmeta koji mogu da vam posluže kao inspiracija za vaše oblačenje ove zime.
Paperjasta torba Christophera Kanea

Kane je majstor miksa lepog i ružnog, visoke mode i kiča. Torba ima veliku kopču, perje, kristale koji vise, i sve to je boje breskve. Lako se da zaključiti da su ovi neočekivani detalji njegova modna vizija predstojeće zime. Neka nam je sa srećom, jer perje i pufnasto je definitivno u trendu!
Moćne čizme iz Valentinove kolekcije

Neobično je videti prave, teške, glomazne čizme u Valentninovom dizajnu. Ova modna kuća je obično okrenuta ženstvenim kolekcijama namenjenim ženama koje uživaju u eleganciji. Ali, ove sezone pred nama su sjajne glomazne čizme, i takve će se ponosno nositi ove zime!

Alexander Wang ima toliko dobru kapu da prosto moramo da je nabavimo. Ili bar neku sličnu.

Beani je toliko sjajan, bez obzira u kojoj je boji da se čini kao da je nešto što će svi da nose. Ali sad kad smo u prilici da vidimo šta je modni čarobnjak Wang pripremio za ovu sezonu nema sumnje, beani će svi nositi i to sa zadovoljstvom!

Moćne cipele iz Balenciaga.

Dawid Bowie bi definitvno odabrao ove moćne glam rock cipele, u to nema sumnje. A peta je takva da se odmah osetite i moćnije i odvažnije, čim ih obujete. Šta vam još treba da biste bile na nebu?
Baršunasti čoker sa biserom modne kuće Dries Van Noten

Nemojte misliti da su čokeri bili u trendu samo nekoliko meseci ove godine. Ovom plišanom sa biserom sigurno ne možete da odolite. Savršen je.

moda cover1 Izložba italijanske mode u Konaku Kneginje Ljubice Neobične venčanice Nekoliko neobičnih venčanica uši Pirsinzi u ušima moda Nema zime ove zime: Ženske rukavice, šalovi i kape ·