odela
PULS GRADA · moda

Ako se pripremate za novi posao, imamo nekoliko predloga odela koja možete obući i ostaviti sjajan utisak. Znamo da sigurno imate tremu od prvog velikog dana, tako da ćemo vam mi sa glave „skinuti“ teret koji se zove- odelo. Naravno, sve ove predloge možete iskoristiti i na „starom“ poslu kojeg vam je, možda, preko glave.

Da biste zaista zasijali na razgovoru za posao, ili na razgovoru sa šefom o povišici, da biste osvojili koleginicu iz kancelarije, potrebno vam je, između ostalog, i super odelo.

1. Odelo za prvi posao

Da zablistate svog prvog radnog dana u životu, predlažemo teget boju kao osnovu, a uz nju je obavezna bela košulja. Nećete se previše isticati, već ćete biti potpuno trendi. Slobodno obujte mokasine, cipele su preozbiljne.

2. Ako hoćete da impresionirate

Ako hoćete da se istaknete, ovakvo odelo je prava stvar. Na razgovoru za novi posao vas neće zaboraviti. Prvog radnog dana će se zbog takvog odela okretati za vama. I da, slobodno neka kravata ima geometrijske oblike koji se razlikuju od onih na odelu.

3. Za profesionalniji utisak

Klasično odelo uz koje obavezno idu cipele i kravata koja ne „odskače“ od boje odela je prava stvar ako hoćete da ostavite utisak pravog profesionalca. Sa ovim odelom nema greške, a i potrudiće se svi da vas shvate ozbiljno.

4. Kreativno

U današnje doba ne zahtevaju svi poslovi i ambijenti nošenje „strogog“ odela. Ali, to ne znači da ne možete da ga nosite, i da se poigrate sa standardnim načinom oblačenja. U bordo odelu čije su pantalone modernog kroja svi će znati da ste kreativni i da na život ali i posao možete da utičete van standardnih okvira.

5. Ako baš ne volite odela

Sivo odelo možete da nosite i u kancelariji i u kafiću posle posla. Ispod njega možete opušteno nositi crnu ili belu majicu, a ovo je super vest za sve one koji nisu ljubitelji košulja u kombinaciji s odelima. Bićete obučeni „kežual“ poslovno.

zg Deca dizajniraju odeću za sebe Lisca Fashion Lisca Fashion za jesen/zimu 2016: Elegancija raznolikosti farmerke Farmerke i bela majica su spoj za sva vremena grace Najbolja modna izdanja Grace Jones