izvor: www.brightside.me
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Kada dete dođe na svet, sve se iz korena menja. Biti kod kuće i voditi računa o dečici, podjednako je zamorno i zahtevno kao bilo koji drugi posao, ako ne i više. Kupanje bebe, hranjenje svako malo, kuvanje, čišćenje, menjanje pelena, pranje veša, odlazak na pregled kod doktora, igranje sa bebom, i onda opet sve u krug. Tate koje odlaze na posao ponekad ne razumeju kako sve ovo zaista izgleda, i često imaju neku nerealnu sliku o idiličnim situacijama, koje su zapravo znatno drugačije u realnosti.

Koliko god da su bebe slatke, znaju da budu svojeglave i da imaju svoje logične prohteve. Svaka mama naravno želi da bude najbolja mama, pa se trudi i daje sve od sebe, ali ponekad nije moguće držati stvari non-stop pod kontrolom, i retko kad je sve u potpunosti idealno. Očevi takođe puno rade, ali zbog toga često nisu kod kuće, pa misle da sve uvek teče savršeno i bez problema. Međutim, mame znaju kako to zapravo izgleda, što se može jasno i slikovito videti u ovim duhovitim ilustracijama iz galerije.

izvor: www.brightside.meOtvori galeriju
cover Zašto je samački život uživancija cover Najlepše venčanice u 2017. godini king-of-queens_cover Žene su srećnije sa muškarcima manje atraktivnim od njih BelExpo-Wedding_cover City letnja preporuka #7: Svadbe po vašoj meri u Holiday Inn hotelu · · · ·