opš
U VAZDUHU · trend

Svaka nova sezona predstavlja izazov za naše garderobere ako želimo da držimo korak sa trendovima širom sveta. A onda je tu večito pitanje: šta od svega što se nudi odabrati? Koji trend pratiti? Šta sa čim kombinovati?

A ako hoćete da budete među prvima koje će nostiti ono što tek treba da stigne do naših prodavnica, predstavljamo vam pet svežih trendova iz inostranstva.
Ako ste mislili da ste se rešili ovog odevnog predmeta jednom i zauvek, grešite. Pufnaste jakne su opet u modi.

Ključni deo jeseni jeste nova jakna. A čini se da se ova pufnasta „vraća“ svake godine u modu. Barem nam neće biti hladno, prošlo je vreme tankih jakni.
Spremite se na to da će street style biti glavni adut ove jeseni što se tiče trenda. Ulična moda je u rangu visoke mode.

Ovo ne znači da ćete samo kombinovati široku sportsku odeću već budite hrabri i dodajte nešto svoje- kožne čizme, jaknu koja se ne uklapa uz sve to. Nešto pomalo mora i da štrči.
Odeća muškog kroja. Ili, jednostavno, pozajmite koji komad garderobe od nekog muškraca.

Devojke su ove godine baš šetale modnim pistama obučene u komade odeće namenjene prvenstveno muškarcima, znači da nema prepreka. Slobodno nosite i kravate i prsluke.
Kitnjasti ukrasi su u trendu.

Perje, šljokice, različiti ukrasi, samo da sija kao novogodišnja jelka. Nosiće se i na tašnama i na cipelama, očekujemo i da odeća bude kitnjasta.
Ova jesen donosi preporod somota

Somot ponovo živi! Nosiće se cele sezone, nešto tamnije boje ovog materijala.

ui Nakit za brade ui Ombre čarape zu Najlepši „pametni“ satovi za muškarce mb Man bun je prošlost, sada su tu Man braids ·