deca poznatih
KULTURA · film/TV

Kada upoznamo decu poznatih, ne možemo da se otrgnemo upoređivanju sa njihovim roditeljima. Stavljamo ih na tas i vagamo, ko je bolji i uspešniji i da li su nasledili posebnost i uspešnost svojih roditelja. Nesvesni činjenice da ih tako svodimo na puko poređenje, oduzimamo im svojstva njihove sopstvene autentičnosti i osobina, sputavamo ih u okvire svojih predaka i ne dajemo im šansu da budu drugačiji.

Ove subote u emisiji Život u boji, autor i voditelj Mileva Pavlović govori o tome koliko deca poznatih mogu, žele i hoće da utru svoj sopstveni životni put nezavisno od svojih viđenih, priznatih i poznatih roditelja. Geni su čudo, a možda je ipak jednačina rešiva. Na temu „Deca poznatih“ govore Milena Pavlović i Petar Ristovski.

maxresdefault Game of Thrones: Sve što treba da znate pred 8. sezonu u jednom videu Dambo Filmsko proleće Patricia-Arquette-Golden-Globes-Nomination-Escape-at-Dannemora-1 Tri puta odlično: „Kidding“, „Escape at Dannemora“ i „I am the Night“ Kostakurta (Bajka o Satankrajini) Za ne propustiti: Nacionalna selekcija kratkih igranih filmova na 66. Martovskom festivalu · ·