phabit-jen-hsien-chiu-design-graduate_dezeen_2364_col_6_cover
U VAZDUHU · tech/web

Svako ko je ikada odlučio da krene sa vežbanjem zna da je najveći problem držati se zacrtanog režima i steći naviku da se redovno trenira. Pred nama je novi inovativni proizvod koji za cilj ima da zauvek reši ovaj problem.

Phabit uređaj je u suštini jedna pametna saksija povezana sa mobilnom aplikacijom koja analizira vašu fizičku aktivnost i zdrave navike i na osnovu dobijenih rezultata odlučuje da li će uz pomoć vode i veštačkog osvetljenja održati biljku u životu ili će je pustiti da se osuši.

Dakle, u slučaju da ne vežbate redovno, malo spavate i loše se hranite, bićete odgovorni za smrt jednog živog organizma, u ovom slučaju biljke. Koncept ovog proizvoda je jednostavan: grižom savesti do odgovornosti i rezultata!

Kreator Phabit-a je Jen-Hsien Chiu, a proizvod se trenutno trenutno nalazi u prototip fazi i još nije pušten u slobodnu prodaju. Pogledajte u sledećem video klipu kratak prikaz po kom principu on funkcioniše.


pagecover Budućnost je stigla: 5 inovativnih proizvoda koje možete nabaviti na internetu Samsung QLED Samsung predstavio nove TV uređaje na IFA 2017 Samsung & Gear Samsung predstavio Gear Sport, Gear Fit2 Pro, Gear Icon X Honor 9 HONOR 9: Uhvati svetlo, vladaj mrakom · · · · · · ·