This is Not a Toy izložba
KULTURA · art

Popularni muzičar i producent dodao je još jedno zanimanje listi stvari kojima se bavi – kustos izložbe savremene umetnosti.

Trenutno se u Torontu u Muzeju dizajna održava izložba Ovo nije igračka (This is Not a Toy), čiji kustosi su John Wee Tom, Sara Nickelson i muzičar Pharrell Williams.

U pitanju je izložba na kojoj su izložene skulpture, figurice i umetnička dela inspirisana igračkama. Pharrell je poznat po ljubavi prema sakupljanju neobičnih igračaka, što ga je kvalifikovalo da da bude gost kustos. Dela umetnika i kolektiva među kojima su Takashi Murakami, KAWS, Coarse, Huck Gee, FriendsWithYou, izložena su u Muzeju dizajna do 19. maja.

Da li su ovo igračke za odrasle ili zanimljiva umetnička dela odlučite sami, nakon što pogledate fotografije sa izložbe u našoj galeriji:

Izložba "This is Not a Toy"Otvori galeriju
Nikola Kolja Božović Izložba Nikole Kolje Božovića „Fantazmi na točkovima“ Čuvene scene iz filmova kao ulja na platnu Čuvene scene iz filmova kao ulja na platnu Zapanjujuća umetnost oslikavanja ljudskog tela Crteži koji pretvaraju telo u umetnost Kesh Angels Portreti bajkerki iz Maroka ·