Phil Oh - najbolji street style u 2014.
PULS GRADA · moda

Phil Oh je modni fotograf koji beleži legendarne trenutke takozvanog uličnog stila, koje objavljuje na svom blogu „Streetpeeper“ koji je verovali ili ne prava modna biblija za sve zaposlene u Vogue-u. Jedan od najslavnijih fotografa uličnog stila, uživa da poput kakvog detektiva, tokom Nedelje mode šeta svetskim metropolama sa foto-aparatom u ruci, jer njegovom oštrom oku i brzim prstima još ni jedna modna zverka nije utekla.

Na njegovim fotografijama najčešće se nalaze modni blogeri, poznati modeli, modni urednici, dizajneri, pevačice i glumice i svima je jasno da je poseta Nedelji mode bez adekvatnog „dokaznog materijala“ u vidu fotografija u čuvenim magazinima prokockana šansa za dobar publicitet, stoga su svi veoma pažljivi, a naročito kada je u pitanju garderoba koju nose.

Najbolje sa ulica metropolaOtvori galeriju
Najbolje patike za zimu 20 najboljih patika za zimu naslovna kampanje Najbolje modne kampanje za proleće 2015. Zlatni globus Najbolje i najgore obučene zvezde na dodeli Zlatnih globusa Kreativni šalovi Šalovi koji privlače pažnju · · · ·