Awkward Half-Cat
U VAZDUHU · urban flash

Činjenica je da mačke vladaju svetom. I internetom, naravno. Trenutno se cela mreža vrti oko jedne mačke, tačnije polovine mačke.

Znamo da vam ovo zvuči neverovatno, ali verujte kada se pola sveta pokrene da odgovori na isto pitanje, možda to zaista znači da je ono iz nekog razloga i veoma važno…

Originalna fotografija mačke čije internet ime je Awkward Half-Cat postala je prava senzacija.

Njena poza zaintrigirala je one najduhovitije i istovremeno najmoćnije u baratanju Photoshopom. Izazov da se pronađe rešenje na pitanje- šta je sa drugom polovinom mačke još uvek traje, a više o toj temi možete pronaći na catcatdogcat.

U ovom Photoshop okršaju možete i vi da učestvujete ili možete glasati za najkreativnije ili najsmislenije rešenje misterije. Pre toga vam savetujemo da svakako pogledate neke od najboljih ideja u našoj galeriji.

Awkward Half-Cat Otvori galeriju
PETA Behind the Leather: Kampanja samo za one sa jakim želucem Heineken i The Queen Heineken: Pogledajte reklamu povodom 40 godina od objavljivanja čuvenog hita „Bohemian Rhapsody“ Neprijatne situacije u avionu 9 najgorih stvari koje vam se mogu desiti dok letite avionom Kad bi Nicolas Cage bio u Game of Thrones Kako bi izgledalo da Nicolas Cage glumi u seriji „Game of Thrones“ ·