Picattoo
U VAZDUHU · tech/web

Da li postoji zabavniji način da prikažete svoje omiljene fotografije koje objavljujete na Instagramu nego da ih pretvorite u privremene tetovaže? Picattoo vam omogućava da vaše omiljene fotografije sa Instagrama postanu mini tetovaže koje će biti vidljive i do nedelju dana.

Holandski tim dizajnera INK361 stvorio je Picattoo, servis koji koristi lasersku štampu kako bi pretvorio fotografije sa Instagrama u male tetovaže koje traju i do nedelju dana. Kako je to moguće? Jednostavno – koristeći vaš Instagram profil ulogujete se na sajt Picattoo, izaberete fotografije i naručite tetovaže, set od 12 fotografija košta 14,99 evra, ali ako pomislite koliko ćete privući pažnje svojim tetovažama, cena i nije toliko visoka.

Picattoo pretvara vaše fotografije sa Instagrama u slatke tetovažeOtvori galeriju

Naravno možete da tetovirate voljene osobe dok spavaju, ne sumnjajući šta će zateći na ruci ili drugom delu tela kad se probude.

Lenovo Yoga tablet Lenovo Yoga Tablet 2: Udobno se smestite Kako da otkačite smarača Napravljena je aplikacija koja pomaže da otkačite neprijatne ljude Najbolji pametni telefoni u 2015. Najbolji pametni telefoni u 2015. godini Kee WiFi ruter KeeWiFi ruter: Internet na dodir ·