Pietro Boselli
PULS GRADA · lepota

Možda vam matematika u srednjoj školi nije bila omiljeni predmet. Možda je niste ni razumeli ili ste verovali da biste bili najbolji samo da vam je predavao profesor koji bi umeo da vas zainteresuje za nju. Pietro Boselli je jedan od onih o kojima se mašta, jer ne samo da je zgodan i lep, on je i profesor matematike.

Seksi učiteljica ili nastavnica je opšte mesto u erotskim fantazijama, a ipak, oni koji su pohađali University College London imali su priliku da se susretnu sa privlačnim profesorom matematike koji se bavio i manekenstvom. Ne čudi što je veoma brzo dobio nadimak najseksi profesor matematike na svetu, jer njegov izgled i ne zaslužuje manju titulu od ove.

Za one žene koje ne vole da prave kompromise i kojima je jednako važno da muškarac bude i lep ali i pametan Pietro Boselli potvrđuje da se može oboje. Zahvaljujući više nego dobroj poslovnoj ponudi u 2014. Pietro je odlučio da napusti profesorski poziv i potpuno se posveti karijeri manekena.

Pietro Boselli - seksi profesor matematikeOtvori galeriju
Siva kosa Ženske frizure 2015: Pedeset nijansi sive Lepota u proleće 2015. Kako da zablistate kao pravi prolećni cvet Rihanna novi album Guste obrve nisu u trendu – one su klasika Šminka za razgovor za posao Šminka i frizura za razgovor za posao · ·