Pinterest trendovi u 2015.
U VAZDUHU · trend

Na Pinterestu je objavljena čuvena Top 100 lista za 2015. godinu, koja na kraju svake prethodne predviđa najznačajnije stilove i trendove za narednu. Šta ćemo to piti, jesti, nositi ili praviti sledeće godine kaže „proročka“ P lista, a ako do sada nisu grešili u pretpostavkama, verovatno neće ni u narednoj godini.

Ipak, nemojte se previše obazirati na ono što je već postavljeno kao trend za narednu, nastojte da uživate u svakom danu, a nikad se ne zna, možda ćete baš vi biti tvorac nekog novog i do sada još uvek „nepatentiranog“ stila:

1. Hrana i piće

Ako je prema Pinterestu – karfiol je novi kovrdžavi kelj.

2. Uradi sam

Ova kategorija je namenjena raznim predmetima od drveta

3. Moda

Tokom leta 2015. preovladava normcore trend, dakle, samo „opušteno“…

4. Uređenje kuće

Ako planirate da naredne godine preuredite stan ili kuću, imajte na umu da trendovi idu u pravcu geometrije, i to od poda do plafona.

5. Sport i zdravlje

Bez voćnih i zelenih smoothija nemojte dočekati naredno leto, jer se savetuju kao zamena za mnoge poslastice koje ste do sada grickali.

6. Nega za muškarce

Na Pinterestu je trend 2015. kada je reč o muškarcima u potpunosti posvećen nezi brade i brkova, dakle, samo hrabro.

7. Tehnologija

Tokom naredne godine naši bi satovi trebalo da postanu „pametniji“.

8. Umetnost i dizajn

Dvostruka ekspozicija seli se u područje digitalne umetnosti.

9. Putovanja

Ovde i nema nekih velikih promena, još uvek su glavne destinacije udaljene i potpuno netipične za većinu turista, poput Islanda.

10. Vrtlarstvo

Umesto sađenje horizontalno, ljudi će naredne godine, makar oni koji žele biti u trendu, cveće i biljke saditi vertikalno. Samo u vis, i nema greške!

Balmain reklamna kampanja za 2015. Balmain reklamna kampanja za 2015. El Teide opservatorija
na ostrvu Tenerife Zvezde, crne rupe i rokenrol Kurt Kobejn, Nirvana Podsećanje: Devedesete Pončo Trend: Najlepši pončo za jesen · ·