Pirelli kalendar 2016.
PULS GRADA · lepota

Pirelli kalendar svake godine obraduje mnoge ljubitelje supermodela, kao što su Cindy Crawford, Adriana Lima, Gisele Bundchen, Kate Moss i Isabeli Fontana. Naredna godina će od strane ovog poznatog kalendara i saradnje sa čuvenom fotografkinjom Annie Liebovitz biti proslavljena na drugačiji način.

Liebovitz je odlučila da Pirelli kalendaru pokloni nešto što mu je, možda, odavno bilo potrebno. Fotografije snimljene na provokativan način, ali na kojima će se naći klasični portreti najuticajnijih žena današnjice i to ne samo kada je reč o modi, već i mnogo, mnogo šire.

Prošlogodišnji Pirelli kalendar je, kako je to bilo i očekivano, bio prepun fotografija na kojima su se našle zavodljive manekenke u provokativnim pozama, koje su nosile oskudne odevne komade izrađene od lateksa, a među mnogim od ranije poznatim devojkama, našla se i nova bucmasta lepotica Carolyn Murphy. Za narednu, 2016. godinu, Annie Liebovitz je dobila slobodu da se svojim fotografijama otisne u sasvim novu eru u kojoj ima mesta za samo jednu devojku koja radi kao model, dok će druge dame biti takođe poznate, i veoma uspešne, ali svaka u svom polju. Od Amy Schumer, Serene Williams, Tavi Gevinson do Patti Smith, Annie je za Pirelli kalendar 2016. odlučila da napravi klasične portrete žena koje su postale kultne ikone savremenog života.

Amy Schumer za Pirelli kalendarOtvori galeriju

Frizure za 60 sekundi 5 frizura koje možete napraviti za manje od 60 sekundi Kako se boriti protiv suve kože Kako prirodnim putem negovati suvu kožu Najplaćeniji modeli na svetu Forbes 2015: Najbolje plaćene manekenke na svetu 59 godina i još uvek model Ima 59 i još uvek je model · · · ·