uši
PULS GRADA · moda

Pirsinzi u ušima su savršen način da se skrene pažnja na sopstveni izgled bez ulaganja u tetovažu. Pirsing je uvek u modi i ne morate brinuti šta ćete ako vam se u jednom trenutku smuči ili vam dosadi. Samo izvadite ili promenite minđušicu ili minđuše.

Možete nositi više minđuša u jednom uhu, ili nositi tradicionalno jednu minđušu. Diskretno je, lepo i upečatljivo onoliko koliko vi to želite. Ove sezone se navodi da bi nakit trebalo da bude šljašteći ili makar u leopard printu. Ovo možda nije vaša „šoljica čaja“ i upravo iz tog razloga trebalo bi da pronađete ono što će za vas biti dovoljno ekstravagantno, ali nikako po svaku cenu. Niste radi da izgledate kao novogodišnja jelka, u redu. Evo drugačijeg načina da budete i lepe i moderne, ali pre svega autentične. U našoj galeriji možete pogledati nekoliko predloga kako da nosite ovakve minđuše.

Pirsinzi su okejOtvori galeriju
odela Pet poslovnih odela za muškarce zg Deca dizajniraju odeću za sebe Lisca Fashion Lisca Fashion za jesen/zimu 2016: Elegancija raznolikosti farmerke Farmerke i bela majica su spoj za sva vremena