cover1
KULTURA · art

Udruženje Bulevar Umetnosti pokrenulo je kampanju „Gde tu živi umetnost?‟ u kojoj će kroz seriju fotografija iz cele Srbije pokazati današnji status umetnosti, gde se umetnost zaista nalazi, kako se prema njoj ophode i u kom pravcu se kreće.

Kampanja „Gde tu živi umetnost‟ otvorena je za sve koji žele da učestvuju u njoj. Njen cilj jeste da privuče što veću pažnju javnosti, koja će kreirajući fotografije na najbolji način ilustrovati gde za njih umetnost i kultura žive, a gde su nestali; da li je vide u praznim galerijama ili prepunim pozorištima, ili su je pak sreli kod uličnih svirača i razigranih baletskih igrača.

Fotografije će se postavljati na portalu Bulevar Umetnosti, kao i na svim društvenim mrežama. Učesnici kampanje će svoje fotografije moći da šalju na mejl kampanja@bulevarumetnosti.rs ili da ih kače na svoje instagram profile uz oznake #gdeziviumetnost i #bulevarumetnosti.

Najbolje od njih će biti odštampane u vidu plakata i distribuirane na prostoru delovanja kampanje, a takođe ih očekuju i vredne nagrade.

Neverovatne kamuflaže Neverovatne kamuflaže cover7 Ruska avangarda u Beogradu Street art Moćna dela ulične umetnosti koja govore o svakodnevici Ruska avangarda Umetnički eksperiment: Ruska avangarda u Beogradu