Pizzagram
PULS GRADA · gastro

Služi se vruća iz peći, u pravougaonom obliku, nalik ni jednoj koju ste do sada probali. Svaki, pa i najmanji sastojak je premium kvaliteta kako biste već na prvi zalogaj rekli: “To je to“. Pizzagram donosi do sada još neviđenu verziju pizze u plehu na rimski način.

O recepturi i kvalitetu računa vodi vlasnik i glavni pizza majstor Pavle Branković koji je određeno vreme proveo na obuci i praksi u Italiji te stekao i zvanje pizza instruktora. Neki od ukusa koji su u stalnoj ponudi su originalna kreacija Pizzagrama i u takvoj kombinaciji se ne mogu naći na drugim mestima.

Alla Romana je pizza, na oko nešto debljeg testa, ali je u suštini veoma vazdušasta i lagana sa izrazito hrskavom koricom. Pizzagram svoju pizzu pravi na način da se ne bi postideli ni pravi Rimljani. Ideja je napraviti pizzu koja neće biti doživljena kao junk food, što u suštini zavisi od sastojaka koji se za nju koriste. U tu svrhu skoro 90 odsto sastojaka su uvezeni iz Italije, od brašna koje dolazi iz Napulja, preko deset vrsta sireva od kojih neke možete naći isključivo u Pizzagramu, do pršuta i salama iz različitih italijanskih regija. Rezultat je jedan pre svega kvalitetan i lagan obrok u neuobičajenoj formi pizze.

PizzagramOtvori galeriju

Italijanski original
Pizza in teglia alla Romana je pun naziv vrste pizze koju Pizzagram pravi, predstavlja jedan od najrasprostranjenijih vidova prodaje pizze na parče. Potekla je od hleba kada je grupa pekara isprobavala različite varijante izgleda kako bi svoj hleb učinili lepšim na izgled.

Za one koji očekuju više
Pizza može da bude onoliko kvalitetan obrok koliko su kvalitetni sastojci koje za njenu pripremu koristimo. Korišćenjem vrhunskih sastojaka u pripremi pizze, ona postaje obrok izuzetnog kvaliteta. Upoznajte vaš novi omiljeni obrok: pizzu pripremljenu na alla Romana način.

Made in Italy Nedelja italijanske kuhinje u Beogradu Magična napoletana pizza Restoran Campania: Magični pizza show pagecover Brendirani macaronsi Home Made: Sjajan korporativni poklon! Megle_cover Ukus vitalnosti ·