cover www.youtube.com
U VAZDUHU · pop trash

Ne kaže se za džabe da slava i novac promene ljude. Ponekad se to i evidentno vidi na samim licima poznatih ličnosti. Šta dovodi do toga da one preteraju u odlasku pod nož, možemo samo da nagađamo… Da li je to hir, kompleks, nesigurnost, zanesenost, ili jednostavno potpuni gubitak svakog odnosa sa realnošću. Kao primer pogledajte nekoliko slučajeva u nastavku, zbog kojih ćete se stvarno zapitati: „Čekaj, ko je ovo?”

Donatela Versaće

Ruku na srce, Donatela nikada nije bila naročito lepa žena u klasičnom smislu te reči. Ali prosto je neverovatno koliko plastične operacije ne samo da nisu uspele da je učine privlačnijom, već je nakon njih postala ružnija i zastrašujuća. Očigledno je da je najviše pažnje posvetila korigovanju nosa i usana, pa je nekadašnja simpatična sestra velikog modnog kreatora postala kreatura za sebe.

Lil Kim

Omiljena rep diva za sva vremena, osim na svojoj muzici radila je i na promeni izgleda. S obzirom da je posvetlila kožu, operisala nos, oči, usta i bradu – pretvorila se u potpuno drugačiju osobu, daleko od one koje se sećamo sa početka njene karijere. Lil Kim dobija toliko negativnih kritika na svoj trenutni izgled, da je njena muzika sada potpuno u drugom planu.

Hajdi Montag

Ona je bivša rijaliti zvezda, koja će nekima možda biti poznata po seriji The Hills. Hajdi je imala čak neverovatnih 10 plastičnih operacija u jednom danu! U to je, između ostalog, bilo uključeno podizanje obrva, povećanje grudi, liposukcija, korekcija nosa i brade. Na kraju se sve zvršilo tako što ni sama Hajdi nije mogla samu sebe da prepozna. Zato je i više puta javno izjavila da se kaje zbog operacija.

Melani Grifit

Prirodno crvenokosa, i jedna od američkih filmskih ljubimica, vremenom se potpuno upropastila. Pored redovnih inekcija botoksa i zatezanja lica, Melani je još operisala predeo oko očiju i dodavala filere u usne. Tako je nekada slatka glumica simpatičnog izgleda postala zastrašujuća žena koja očigledno ne zna da se zaustavi u korigovanju lica.

Rene Zelveger

Veliko je pitanje kojim se to sve plastičnim operacijama podvrgla ova holivudska glumica. Jedni tvrde da je ugradila implant u bradu i zategla lice, a drugi kažu da je zasigurno bilo još korekcija na njenom licu. Ono što je simptomatično za Rene, jeste što ne izgleda kao deformisana čudovišna verzija sebe, već kao zaista neka potpuno druga obična osoba. Naravno, ovo se značajno odrazilo na njenu glumačku karijeru, jer ljudi uopšte nisu sigurni koga zapravo gledaju.

Brus Džener

I pre nego što je Brus Džener postao Kejtlin Džener, njegov odnos prema plastičnoj hirurgiji bio je više nego diskutabilan. Nekadašnji dobitnik zlatne olimpijske medalje i protagonista rijalitija Keeping Up with the Kardashians, očigledno nije bio siguran u svoj fizički izgled. To je dovelo do niza ne baš tako uspelih odlazaka pod nož, u kojima je Brus tada ozbiljno oštetio svoju kožu, kapke i nos.

Miki Rurk

Nekada je bio zavodnik i pojam za privlačnog muškarca, a danas dobar primer za loše plastične operacije. Glumac i bokser Miki Rurk, preteranim zatezanjem lica i predela oko očiju doveo je do toga da izgleda neprirodno otečeno, podbulo i nimalo nalik onom lepotanu kakvog se svi rado sećamao.

Majkl Džekson

Bez ikakve sumnje Majkl Džekson je kralj popa, ali nažalost i kralj loših plastičnih operacija. Reklo bi se da je bio ovistan o njima, što je u kombinaciji sa opsednutošću pevačicom Dajanom Ros dovelo do toga da je od dečaka crne puti postao androgina pojava bele kože. Doduše, i ostatak porodice nije bio imun na korigovanje lica, pa je dovoljno da pogledate kako su nekada a kako danas izgledaju Majklove sestre Dženet i Latoja Džekson.


page-poznati 7 poznatih ličnosti koje su radile u McDonald’s-u collage Genijalne mape koje će vas dobro nasmejati 84ee3a48-3b69-46a0-9496-7936ae8b13cf-smith-philippe Deca poznatih koja su isti roditelji Natalie Portman i Mila Kunis Holivudske zvezde koje su bile namerno pijane tokom snimanja · · · ·