Kafeterija
U VAZDUHU · urban flash

Vlasnici novootvorene beogradske Kafeterije odlučili su da 14. februara sve zaljubljene parove obraduju novim načinom „plaćanja“ omiljene kafe.

Naime, svi parovi koji na Dan zaljubljenih dođu u Kafeteriju, koja se nalazi u Žorža Klemensoa 10, između 7h i 10h, svoju jutarnju kafu moći će da „kupe“ poljupcem. Tako će gosti imati priliku da probaju najkvalitetnije vrste kafe iz Brazila, Etiopije, Indije i Kostarike.

Budući da iza nove oaze svetskih ukusa kafe stoje organizatori muzičkog festivala Lovefest iz Vrnjačke Banje, ljubav je kako kažu sastavni deo svakog njihovog projekta.

„Neobičan način plaćanja je uvek zabavan, posebno ako tako slavite ljubav. Ovom akcijom želimo i da se zahvalimo svim posetiocima Kafeterije budući da je za samo deset dana od otvaranja broj gostiju premašio sva naša očekivanja“, poručili su iz Kafeterije.

U Kafeteriji ističu da je akcija za Dan zaljubljenih samo prva u nizu nesvakidašnjih, a ukoliko želite da među prvima saznate za nova iznenađenja posetite Facebook stranicu Kafeterije.

Kafeterija je nova beogradska oaza za jutarnje razbuđivanje ili popodnevni odmor i uživanje u omiljenoj šoljici kafe. Osim uživanja u prostoru opremljenom u znaku kafe, u dorćolskoj Kafeteriji možete popiti i Kopi Luwak, veoma retku i najskuplju kafu na svetu.

Kafa Koncept: Kafa Darth Vader Lookback Kako izgleda Facebook profil Dartha Vadera? October Jones Duhovitim crtežima protiv dosade Drugačiji Dan Zaljubljenih Neobične čestitke za Dan zaljubljenih · ·