Playground foto 2
U VAZDUHU · tech/web

Centar za tehnološko preduzetništvo i inovacije ICT Hub će 7. juna svečano otvoriti svoja vrata na novoj adresi u ulici Kralja Milana 10, u Beogradu. Novi prostor ali i koncept rada, pod nazivom „Playground“ će pod jednim krovom okupljati talentovane i kreativne pojedince najrazličitijih znanja i ekspertiza iz sfere IT-ja, tehnološke preduzetnike, startapove, kao i korporacije okrenute inovacijama. Svojim programom rada edukovaće najmlađe, pružaće podršku srednjoškolcima, studentima, početnicima u IT-ju, ali i ohrabriti žene na značajniji ulazak u svet informacionih tehnologija i tehnološkog preduzetništva.

Osluškujući potrebe dosadašnjih stanara, tim ICT Huba pokreće Playground kao rešenje za još udobnije, razigranije i inspirativnije radno okruženje. Centar je namenjen za više od 80-oro korisnika, koji će u njemu zajedno raditi i razvijati svoje inovativne ideje i rešenja, i prostire se na preko 650m2.

„Sa ponosom možemo da kažemo da Playground govori o tome koliko smo zajedno sa našim stanarima porasli. Nastavljamo sa ulaganjem u savremene tehnologije i verujemo da naša ideja osnažuje startap i IT zajednicu naše zemlje“ – rekao je Kosta Andrić, izvršni direktor fonda ICT Hub.

Playground je osmišljen kao mesto u kom će stanari od samog početka otvaranja zajedno stvarati, jedni od drugih učiti, razmenjivati ideje i iskustva, a startap i IT zajednica Beograda i Srbije pronaći potrebnu podršku za unapređenje domaćeg digitalnog društva. Misija centra je da pruži podršku razvoju inovacija pojedinaca, malih i velikih kompanija, kao i svih onih koji teže da na kvalitetniji način menjaju društvo u kom živimo, promovišući vrednosti kao što su kreativnost, inovativnost, agilnost i timski rad.

Pored velikog broja internih i eksternih događaja usmerenih na umrežavanje stanara i osnaživanje startap zajednice, očekuje se i bogatiji programski sadržaj i edukativne aktivnosti već od samog otvaranja tokom juna, namenjene onima koji žele da saznaju više o najnovijim dostignućima iz sveta tehnologije i tehnološkog preduzetništva, steknu nova znanja i veštine, iz prve ruke čuju priče o (ne)uspehu, povežu se sa startap i IT zajednicom i osete njen duh. Tim ICT Huba biće tu da kao i do sada pruža punu podršku i daje smernice na putu razvoja njihovih ideja.

Više informacija i prijave možete pronaći na linku.

3 METRO Akcelerator – ostvarite svoje poslovne snove 2_nest_3_cover Pametni dom za groš suitcase_cover Travelmate: Kofer koji vas prati svuda gde idete 3_sony_mdr_1_cover U ritmu frilensera · · · · · · ·