Kids Fest
PULS GRADA · deca

Plazma, brend kompanije Bambi bio je jedan od sponzora ovogodišnjeg dečijeg filmskog festivala KIDS FEST koji se održavao pod sloganom „Moja filmska zvezda“.

Kompanija Bambi obezbedila je mališananima iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd gledanje animiranog filma „Ferdinand 3D“ i slatke Plazma paketiće, želeći da ovom akcijom podeli lepe trenutke sa decom iz ove ustanove i obraduje ih omiljenim Plazma proizvodima.

U okviru 14. KIDS FEST-a, najmlađi ljubitelji sedme umetnosti bili su u prilici da gledaju najzanimljivije filmske premijere animiranih, igranih i dokumentarnih filmova. Brend Plazma će svakako nastaviti da se trudi da podrži što više manifestacija namenjenih našim najmlađima i time unapredi i ulepša njihovo odrastanje.


18-Lies-We-Need-to-Stop-Telling-New-Parents_LEAD Laži koje novopečeni roditelji najčešće čuju Kid Hub - Foto 10 Globalni dečji dizajn maraton collage Ove fotografije dece navešće vas na razmišljanje collage Za koji tim crtanih junaka vi navijate? ·