Aleksandra Savić i Nemanja Brković
U VAZDUHU · promo

Plazma je još jednom pokazala da je brend kome Srbija najviše veruje. U okviru tradicionalne akcije ,,Moj izbor’’ koju organizuju Udruženje potrošača „Moja Srbija“ i Privredna komora Beograda, Plazmi je dodeljena zlatna medalja ,,Moj izbor’’ za 2017. godinu za „Najomiljeniji domaći proizvod“, kao i Zlatna medalja u kategoriji „Slatkiši“.

“U godini kada Plazma slavi svoj 50 rođendan, nagrada koja stiže od strane potrošača Srbije predstavlja veliki podstrek za sve nas u kompaniji Bambi. Ovo je sedma godina zaredom da Plazma osvaja ovu prestižnu nagradu, čime je još jednom potvrdila da je odlikuje nezamenljivi kvalitet kome se veruje već 50 godina. U narednom periodu, Plazma će nesumnjivo nastaviti da obogaćuje svoju ponudu i da neguje tradiciju omiljenog domaćeg brenda,” istakao je Nemanja Brković, Menadžer za odnose sa javnošću u kompaniji Bambi.

Nagrade su u ime kompanije Bambi preuzeli Nemanja Brković, Menadžer za odnose sa javnošću i Aleksandra Savić, Senior Brend Menadžerka.

covermastercardhappyday „Srećni dan“ uz Mastercard i Maestro covernexts Novi neXt Smoothie – pametni voćni „snack“ od sada na tržištu Heineken i Sony takmičenje Počinje prvi Heineken i Sony PS4 turnir covermagdorucak Prikupljeno skoro 9 tona hrane za decu sa smetnjama u razvoju · · · ·