CrtanjeuPlazmi
U VAZDUHU · nagradne igre

Kompanija Bambi organizovala je druženje tokom kojeg je predstavila „Plazma Plazmastičarnicu 2.0″, drugo izdanje jedinstvene knjige recepata za sve ljubitelje Plazme. 

Gosti su imali priliku probaju jedinstvene  kulinarske specijalitete sa Plazma keksom, kao i da saznaju na koje sve nove načine mogu osmisliti svoje slatke i slane Plazma kreacije. Prisutnim gostima na događaju obratili su se predstavnici kompanije Bambi, Tanja Knežević, brend menadžer i Nemanja Brković, PR menadžer.

„Nakon prvog izdanja koje je naišlo na sjajne reakcije potrošača, jako smo ponosni što je ova kulinarska priča dobila i svoj nastavak Plazma Plazmastičarnica 2.0. U godini kada brend Plazma obeležava veliki jubilej, želeli smo da izmaštamo nove načine za uživanje u neponovljivom i jedinstvenom ukusu Plazma keksa.“

„Nadamo se da će vas ovo drugo izdanje kuvara uvesti u predivni svet kulinarstva i pokazati vam koliko priprema ukusne hrane može biti zabavna! Naša želja je da Plazmastičarnica 2.0 bude iskra koja će zapaliti vašu kreativnost i koja će vas podstaći da slobodno eksperimentišete i zabavite se u kuhinji, jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti”. izjavila je Tanja Knežević, brend menadžer u kompaniji Bambi.

Ovom događaju prisustvovala je i poznata glumica Bojana Stefanović, sve više prisutna u svetu food blogera kao i jedna od renomiranih food blogerki, Milkica Crevar Sakač.

89 NYX Professional Makeup: Prva i još pet friendly prodavnica Linolada palačinke Da li zovete na palačinke ili uvek očekujete poziv? Automobil budućnosti Automobil budućnosti: Nagradni konkurs za milenijalce u Srbiji Družina iz džungle “Družina iz džungle” otvara 13. Kids Fest · · · ·