Dekoracija 1
PULS GRADA · gastro

Brend Plazma kompanije „Bambi“, u predivnom ambijentu restorana „Homa“ organizovao je druženje na kojem je predstavio Plazma Slanu.

Plazma Slana je novo Plazma iskustvo koje vam omogućava da uživate u Plazmi na potpuno nove načine – uz jogurt, slane namaze, egzotične začine i priloge.

Prisutnim zvanicama na događaju obratili su se predstavnici kompanije BambiNemanja Brković, Menadžer za odnose sa javnošću i Marija Rakić, Brend menadžerka, kao i gošća – food blogerka Milkica Crevar Sakač (Mimi’s Kingdom).

Plazma Slana je način da obogatimo i proširimo Plazma iskustvo i našim potrošačima ponudimo još veći izbor. Otvorili smo vrata brojnim novim kombinacijama i načinima kako se može uživati u Plazmi! Plazma Slana je užina, obrok, zakuska i posluženje, jer kao što se i zna sve ove godine: Plazma je sve što ti treba“ istakli su predstavnici kompanije Bambi.

Zvanice su imale priliku da uživaju u sjajnoj atmosferi i druženju, probaju izvrsne slane specijalitete u kombinaciji sa Plazma Slanom, kao i da se prepuste mašti i istraže na koje sve nove načine mogu kreirati svoje novo Plazma iskustvo.

16939488_1904543809781921_2893455041710183222_n_cover Vida: Oaza dobrih ukusa Enso - francuska kuhinja Enso restoran se predstavlja u sklopu Good France / Ukusi Francuske Nova koktel karta Square Nine: Nova koktel karta Gout de France Gout de France večera · ·