Plazma
U VAZDUHU · promo

Plazma, jedan od omiljenih regionalnih brendova, već skoro pet decenija je deo porodične i nacionalne tradicije. Plazma je decenijama tu da nas podseti da ukoliko ne probamo, nećemo ni uspeti, da je uz pravu podršku sve moguće rešiti, a mali predah ponekad može mnogo da znači. Na Plazmi su odrastale i odrastaju brojne generacije, a da je omiljeni „član“ svake porodice i da vlada srcima potrošača, svedoče i brojna priznanja koje je Plazma osvojila upravo zahvaljujući svima vama.

Zato, ovom prilikom želimo da se mi Vama zahvalimo na poverenju koje nam ukazujete svih ovih godina, a koje Plazmu svrstava u omiljeni proizvod namenjen svim generacijama. Za sve dobro u životu potrebno je i malo podrške, a Plazma je tu da Vas podrži u svim Vašim koracima, uspesima, ljubavima, radostima…

U godinama koje dolaze Plazma će nastaviti da ide u korak i rame uz rame sa svojim potrošačima, negujući tradiciju omiljenog srpskog brenda.

Bambi i City Magazine pokloniće pet paketa čitaocima našeg portala. Da biste ušli u konkurenciju za ovu lepu nagradu potrebno je napišete u komentarima ispod ove vesti na našoj FB stranici koja vam je omiljena poslastica sa Plazma keksom.

FLUO Nagrada koju nijedan student ne bi odbio Marko Đurić Izabran učesnik prvog selfija iz svemira Bambi Wellness Saveti stručnjaka o zdravom načinu života na Wellness Facebook stranici Expo Medic “Biram zdravlje”: Novi sajam Expo Medic ·