Plazma nagradna igra
U VAZDUHU · nagradne igre

Dugo očekivano leto je konačno stiglo, a sa njim i sezona putovanja i godišnjih odmora. Sanjarimo o letovanju, dok sedimo na radnim mestima, u kancelarijama, završavajući svoje obaveze, listajući ponude na internetu. More, planina, avanture – bez obzira na izbor, svi priželjkujemo bezbrižan odmor i radujemo se svakom putovanju.

Ono što je zajedničko za sva putovanja, što ih upotpunjuje i čini još lepšim je Plazma, naš neizostavni i omiljeni saputnik, gde god da krenemo. Opuštajući odmor, uz neku dobru knjigu, biće potpun ako uz sebe imate Plazmu, vašeg savršenog saputnika u svakoj prilici i na svakom mestu. Za sve ljubitelje „aktivnog odmora“ koji žude za istraživanjem brojnih poznatih, ali i skrivenih destinacija, Plazma će biti idealan pratilac, savršena užina, izvor energije, koji će omogućiti celodnevno neometano užvanje u prirodi, istoriji, kulturi, duhu bilo kog mesta do kog vas put odvede. Njen nezamenljivi, prepoznatljivi ukus, sigurno će upotpuniti svaki vaš dan i doživljaj.

Omiljena kod svih generacija, jedinstvenog ukusa, Plazma je uvek tu sa nama, ne samo za duga putovanja, već i za ona kratka, svakodnevna. Ona je sve što nam je potrebno da zdravo i energično započnemo novi dan. Sa nama je i na moru ili planini, dajući nam energiju tokom čitavog dana, da izdržimo najveće napore, da bolje plivamo ili neumorno pešačimo.

Zato je Plazma sve što vam treba na svakoj destinaciji i u svakoj prilici. Dok se pripremate za beg iz grada, ne zaboravite da nijedan kofer nije potpuno spakovan bez makar jednog pakovanja vaše omiljene, nezamenljive i jedinstvene Plazme. Zato, izaberite destinaciju i uživajte u svom putovanju jer je Plazma – za svaki put.

Eucerin nagrađuje Eucerin nagrađuje one koji se čuvaju na suncu Home Made Company sladoledi Rashladite se i nagradite svoje društvo Menica bez pokrića Vodimo vas na premijeru predstave „Menica bez pokrića“ u UK Vuk Aroma poklon set Moja Aroma znanja: Delimo lepe poklone ·