cover
U VAZDUHU · promo

Plazma ove godine slavi 50-ti rođendan! U godini kada obeležava 50 godina druženja sa svima vama, Plazma je ponosna što je i dalje omiljeni član svake porodice. Plazma vlada našim srcima, i upravo je ona sve što nam treba već pet decenija.

Na Plazmi su odrastale i odrastaju brojne generacije, jer je ona uvek sa nama kada zatreba, i nikada ne zaboravlja naše dragocene trenutke. Zato je povodom godine kada obeležava svoj rođendan,  Plazma pripremila jedno iznenađenje za sve – Rođendanska ograničena serija Plazma 150g + 50g gratis.

Ovo je poseban poklon za sve vas koje Plazma poznaje, ali i sve one koje će tek upoznati – kako bi ostala deo vaših snova. Plazma je sve što ti treba već 50 godina i zato – ove godine slavimo svi!

KAJ Film Screenshot_4000px Snoop Dogg i Kareem Abdul Jabbar u novom adidas filmu cover1 Odgovor za 15 minuta uz on-line keš kredite Banca Intesa cover „Knjaz Miloš“ od sada u novoj flaši Submarine Sergej cover Submarine i Sergej Trifunović: Za dobar burger je potrebna doza humanosti · · · · ·