cover plazma noc muzeja
U VAZDUHU · promo

Povodom svog 50. rođendana, Plazma je odlučila da vas u „Noći Muzeja“ povede na jedno sentimentalno putovanje kroz dekade. U galeriji ULUS u Knez Mihajlovoj 37, sa početkom u 17 časova, imaćete priliku da uživate u nasmejanim licima sa fotografija na kojima ćete imati priliku da vidite kako su generacije od šezdesetih godina prošlog veka na ovamo slavile rođendane, naravno, uz Plazma podršku!

Brend Plazma kompanije Bambi predstavlja izložbu proslave rođendana u Srbiji kroz istoriju, pod nazivom Ove noći slavimo svi.

Zabavite se uz muziku šezdesetih i sedamdesetih godina uz VIS Limunadu, bacite pogled na modu iz osamdesetih godina, pokušajte da se setite najpopularnijih recepata za torte iz devedesetih godina, uživajte u rođendanima iz dvehiljaditih godina. Prošetajte sa Plazmom kroz rođendanskih 50 godina!

coverEBA „EMEA Finance“ dodelio Raiffeisen banci dvostruko priznanje DSC_7470 Saradnja duga skoro dve decenije posetioci na izložbi o Mihajlu Pupinu „Pupin memorijalni projekat“ među prvih 5 svetskih projekata coverSTR8 Sarantis Grupa najavljuje partnerstvo sa Giannisom Antetokounmpom · · · · · ·