cover plazma
U VAZDUHU · nagradne igre

Dugo očekivano leto je konačno stiglo, a sa njim i sezona putovanja i godišnjih odmora. Sanjarimo o letovanju, dok sedimo na radnim mestima, u kancelarijama, završavajući svoje obaveze, listajući ponude na internetu. More, planina, avanture – bez obzira na izbor, svi priželjkujemo bezbrižan odmor i radujemo se svakom putovanju. Ono što je zajedničko za sva putovanja, što ih upotpunjuje i čini još lepšim je Plazma, neizostavni i omiljeni saputnik, gde god da krenemo, u svakoj prilici i na svakom mestu.

Opuštajući odmor, uz neku dobru knjigu, biće potpun ako uz sebe imate Plazmu. Za sve ljubitelje „aktivnog odmora“ koji žude za istraživanjem brojnih poznatih, ali i skrivenih destinacija, Plazma će biti idealan pratilac, savršena užina, izvor energije, koji će omogućiti celodnevno neometano užvanje u prirodi, istoriji, kulturi, duhu bilo kog mesta do kog vas put odvede. Njen nezamenljivi, prepoznatljivi ukus, sigurno će upotpuniti svaki vaš dan i doživljaj.

Omiljena kod svih generacija, jedinstvenog ukusa, Plazma je uvek tu sa nama, ne samo za duga putovanja, već i za ona kratka, svakodnevna. Sa nama je i na moru ili planini, dajući nam energiju tokom čitavog dana, da izdržimo najveće napore, da bolje plivamo ili neumorno pešačimo.

A za sve one koji na putovanjima žele da obogate i prošire svoje Plazma iskustvo, tu je i Plazma Slana, koja nudi odlično rešenje za ukusan, brz i hranljiv slani obrok ili užinu i uvek je na dohvat ruke. Plazma Slana će učiniti vaš odmor opuštenijim pružajući vam potpuno nove mogućnosti za ukusne letnje kombinacije.

Sve su ovo razlozi zašto je Plazma sve što vam treba na svakoj destinaciji i u svakoj prilici i ovog leta. Zato, izaberite destinaciju i uživajte u svom putovanju jer je Plazma tu – za svaki put.

Thievery Corporation Arsenal vas vodi u BACKSTAGE sastava Thievery Corporation Zlatni pek Zlatni Pek – Zlata vredan keks za posni period Nagradna igra Master Card i Delfi Mastercard, Cineplexx i Delfi – tim za omiljenu sredu Kakve su prijateljske veze mladih danas? Kakve su prijateljske veze mladih danas? · · · ·