pagecover
U VAZDUHU · flešbek

Iako smo mesec i po dana daleko od Noći veštica, nikad nije na odmet prisetiti se kako su nekada umetnici i fotografi flertovali sa morbidnim elementima u svojim radovima.

Pred vama je vintidž kolekcija erotskih fotografija koje prikazuju lepe žene u različitim pozama sa kosturima, iza kojih se krije drugačiji smisao od onoga koji vam prvi pada na pamet.

Naime, iako je očigledno da su autori fotografija želeli da zagolicaju maštu njihovih kupaca, one su se prodavale i pod izgovorom da imaju i određenu edukativnu funkciju, u smislu da su pokazivali ljudima da je seks izvor zadovoljstva, ali zbog polnih bolesti, i veoma opasna aktivnost, zbog koje, u najgorem slučaju, možete i da stradate.

Naravno, ne treba zaboraviti i estetske kvalitete ovih fotografija koje ih dan danas čine zanimljivim zaljubljenicima u fotografiju. Pogledajte kako one izgledaju u našoj galeriji.

Ples sa smrću: Lepe žene u zagrljaju kosturaOtvori galeriju

tumblr_odzbh2GEFt1rnseozo1_1280 Klub ružnih ljudi u Liverpulu coffeecover 5 genijalaca koji su obožavali kafu pagecover Naslovne strane starih kompjuterskih časopisa brendovicover Proizvodi poznatih brendova u svom prvom izdanju · · ·