collage
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Početak godine idealan je trenutak da osvežimo svoj životni prostor i oplemenimo ga zanimljivim detaljima koji će mu udahnuti novu energiju. Kako uz zimski ambijent savršeno pašu prirodni elementi koji stvaraju osećaj topline i ušuškanosti, rustična pletena korpa može biti sjajan izbor.

Bilo da je koristite za odlaganje suvišnih stvari, kao oblogu za saksiju, ili pak za skladištenje omiljenih časopisa, pletena korpa je sjajan detalj koji će se savršeno uklopiti u svaki enterijer. Od pamuka ili jute, neutralnih ili kontrasnih tonova, jednobojna ili zanimljivih šara, pletena korpa daje poseban šarm prostoru, a uz to je i vrlo praktična. Možete se opredeliti za one manjih dimenzija u kojima ćete držati limun ili suvo cveće, ili pak one veće u koje možete odložiti toplo ćebe ili igračke svojih mališana. Da li ćete je okačiti na zid, držati u predsoblju, kupatilu, dnevnoj, dečijoj ili spavaćoj sobi, na stepenicama, terasi, ili u bašti, na vama je… Kako se lako kombinuje sa drugim elementima, formama i bojama, može se stilizovati na bezbroj načina, i uvek izgledati jednako efektno. U galeriji pogledajte neke od sjajnih ideja i pronađite inspiraciju za svoj savršeni kutak.

Pletena korpa kao detalj u enterijeruOtvori galeriju
page_cover Ovakve bioskope još niste videli collage Ovo će biti vodeći trendovi u enterijeru tokom 2019. cover www.justrichest.com Pogledajte miliona vredne domove Donalda Trampa 2018-07-10 09.29.41 Ka konkretnoj utopiji: Od Njujorka preko Beograda · · · ·