Plutajuća platforma za vožnju skejta u Kaliforniji
PULS GRADA · dizajn · U VAZDUHU · urban flash

Dizajneri Jerry Blohm i Jeff King nedavno su svoju nesvakidašnju zamisao sproveli u delo postavljajući modernu rampu za skejtere u sred kristalno čistog kalifornijskog jezera Taho, a na ovom projektu sarađivali su sa skejterom Bobom Burnquisom.

Poduhvat ovog dizajnerskog dvojca zaista je prvi svoje vrste, a uz to predstavlja i vrlo zanimljiv pristup rampama za skejt koje su postale prilično prepoznatljiva obeležja gradova. Izmeštajući platformu na vodenu površinu, Jerry Blohm i Jeff King napravili su zanimljvu kombinaciju prirode i urbanog, a da ona nije izgubila svoju primarnu primenu – da služi za skejt trikove. Neobičnu platformu napravio je tim veštih majstora, a njeno kreiranje omogućio je The Dream 365 projekat koji je inspirisao različite kreativce da osmisle i realizuju zanimljive projekte u sunčanoj Kaliforniji. U našoj galeriji možete pogledati neke od sjajnih fotografija na kojima je Myles McGuinness uhvatio Burnquisa kako izvodi neke od svojih trikova.

Plutajuća platforma za vožnju skejta u KalifornijiOtvori galeriju
Frontline 10 reklamnih kampanja koje će vam privući pažnju Zabavne zavese za tuš kabine Jedinstvene i zabavne zavese za kadu i tuš kabinu Nike Free 2014 Nova Nike „Free“ kolekcija za trčanje Food Maps Neodoljivo ukusne mape sveta · · ·