BancaIntesa_nagradnaigra_fotografija
U VAZDUHU · promo

Banca Intesa proglasila je pobednike nagradne igre „Kada čarolija oživi pred vašim očima: neprocenljivo!“, koje očekuju dva vikend putovanje za četvoro u „Disneyland Paris”, kao i 120 nagrada u vidu vaučera u iznosima od 5 i 10 hiljada dinara za kupovinu igračaka iz „Disney” asortimana u „Dexy Co Kids” prodavnicama.

U nagradnoj igri su učestvovali svi korisnici Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica koji su u periodu od 06.11. do 03.12.2017. godine karticom platili račun na bilo kom prodajnom mestu, napravili transakciju putem online kupovine ili podigli novac na bankomatu na teritoriji Srbije u vrednosti od minimum 2.000 dinara odnosno od minimum 20 evra u inostranstvu i prijavili se za učešće u nagradnoj igri registrovanjem transakcije na vebsajtu. Korisnici Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica su učestvovali u nagradnoj igri sa gotovo 8.000 registrovanih transakcija, a pobednici su izvučeni automatski, nasumičnom kompjuterskom selekcijom.

Dobitnici glavnih nagrada su Laslo Šereš i Radmila Trajković, koji će sa još po tri osobe tokom februara ili marta 2018. godine uživati u putovanju koje uključuje smeštaj u Disney Hotel New York, ulaznice za Disney Parks, VIP Fast Pass, povratne avio karte Beograd-Pariz, kao i polisu putnog osiguranja tokom celog putovanja za sve putnike.

Najposećenija atrakcija u Evropi, Disneyland Paris ove godine obeležava 25 godina od otvaranja svojih vrata posetiocima. Od tada, pa do danas, u njegovim čarima uživa oko 15 miliona posetilaca godišnje, kako mališana, tako i odraslih. Disneyland Paris se prostire na 2.000 hektara, a sastoji se iz Disneyland Park, Walt Disney StudiosPark i Disney Village u kome se nalaze hoteli, prodavnice i restorani.


iTrainer.hr_1 Postani vrhunski SWIFT programer IMG_0225a IDEA karavan: 4.000 paketića za decu iz 40 ustanova NG6 Emmezeta: Velika novogodišnja nagradna igra SvečanouručenestipendijeHemofarmfondacije Hemofarm: Podrška za najbolje studente državnih fakulteta · · ·