funny-photoshop-battle-winners-29-5a58be7de6127__700
KULTURA · fotografija

Fotošop čarobnjaci se konstantno međusobno nadmeću. Internet je njihova arena u kojoj se bore za što više lajkova, šerova, viralnih postova. Svoje veštine koriste kako bi nasmejali ljude, skrenuli pažnju na određene probleme u društvu ili kako bi se kroz zabavu izrazili. 

Prevelika konkurencija i neograničena kreativnost, omogućili su nam da uživamo u nekim od najboljih radova koje su stvorili stručnjaci za Fotošop. Posmatrajući njihove kreacije, ne možemo da se ne divimo načinu na koji su povezali ličnosti i pojmove i u kakav kontekst su ih postavili. Kombinaciju Donalda Trampa i najpoznatije slike Edvarda Munka Vrisak, psa kao Spajdermena, mačke u zagrljaju sveca, jelena kao člana metal benda ili ptičice koja je u lovu ubila miša, teško možemo da zamislimo čitajći tekst. Zato smo vam spremili galeriju u kojoj možete videti neke od najboljih Fotošop fotografija.

Kreativne fotografije uz pomoć FotošopaOtvori galeriju
cover123 Odmor za oči: Kada se sve savršeno uklopi NYC-marathon-eddie-cohen-dylan-petrich_cover Pre i posle maratona dronestagram-best-aerial-photos-2017-6cover Najspektakularnije fotografije nastale dronom u 2017. 8-17 Između dva sveta: Očaravajuće noćne slike neba i zemlje · · ·