bradecover
PULS GRADA · lepota

Svetsko prvenstvo najboljih brada i brkova se održava svake druge godine u različitim gradovima. Ove godine od 1. do 3. septembra domaćin je bio Ostin (Teksas), a kao i svaki put, ljudi iz svih krajeva sveta su predstavili svoje neverovatne brade i brkove, a najbolji među njima su proglašeni pobednicima.

U našoj galeriji možete pogledati koje brade i brkovi su najviše impresionirali sudije ovog neobičajenog takmičenja.

Za apsolutnog pobednika je izabran Jason Kelly, ali ni brade drugih takmičara nisu mnogo zaostajale u kreativnosti i lepoti. Fotograf Greg Anderson je bio na licu mesta i svojim slikama dokumentovao Svetsko prvenstvo najboljih brada i brkova 2017. Zahvaljujući njemu, i mi sada imamo priliku da osetimo delić atmosfere sa ove interesantne manifestacije.

Pobednici takmičenja za najbolju bradu 2017.Otvori galeriju

maxresdefaultcover Talasaste obrve: Trend u šminkanju koji je pokorio Instagram taylorswiftcover Kako se korejska „beauty“ blogerka transformiše u Taylor Swift 1504006258-1503996315-landscape-1503935452-elle-kristen-stewart-chanel Kristen Stewart igra uz Beyonce u reklami za novi Chanel parfem cover www.redbookmag.com Najneobičniji spa tretmani širom sveta · · · ·