Dečiji sajam
PULS GRADA · deca

Petnaesti JAFFA dečiji sajam održaće se od 24. do 26. aprila na Beogradskom sajmu u hali 3. Ulaz za sve posetioce je besplatan, a organizatori i izlagači najavljuju dosta raznovrsnog programa i dobru zabavu za sve posetioce.

Promocije Dečijeg sajma, koje se pred svaku ovu manifestaciju održavaju po vrtićima i osnovnim školama su počele. Mališani mogu uživati u 15-ominutnoj predstavi, družeći se sa likovima iz crtanih filmova, a to je samo jedan mali deo svega onoga što ih očekuje na najvećoj dečijoj manifestaciji u regionu.

Pored zabavnog programa u kome će uživati kako deca tako i njihovi najdraži, biće i dosta edukativnog programa koji će oduševiti sve posetioce. Na sajmu će se  predstaviti i Sportska akademija Senjak, u okviru koje će treneri sa mališanima vežbati na motoričkom poligonu i poligonu korektivne gimnastike, dok će fizioterapeuti edukovati roditelje o problemima kod dece predškolskog i školskog uzrasta.

Pored raznolikog programa, svi koji posete ovu manifestaciju moći da vide i dobiju informacije o velikom broju dečijih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici, a moći će da iskoriste i kupe određene proizvode po specijalnim popustima.

Prijatelji manifestacije  petnaestog Jaffa dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda, Fond B92  i Lady fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Jaffa, Frikom i Becutan.

Deca i mačke Treba li vašim mališanima mačka i zašto? Dok anđeli spavaju... Šta sanjaju mali anđeli Deca i životinje Nežne fotografije dece i životinja Deca i psi Deca i njihovi kućni ljubimci