STR8 RISE MINI DEO 50ml-CMYK.jpeg
PULS GRADA · shopping

STR8 je napravio veliki iskorak ulazeći u novu eru. U eru u kojoj je elegancija moć, a muževnost sofisticiranost. Zato je novi moto brenda: Go for Great – Izaberi najbolje! moćan poziv mladim muškarcima da iskorače bez straha i oklevanja, postavljajući visoke ciljeve za ono što im je zaista važno.

U novom pakovanju dolaze sve one mirisne linije koje su ljudi i do sad voleli, ali i jedan privlačan dodatak sa potpisom Janisa Antetokumpa – nova Rise linija. Rise je osvežavajući elegantan miris sa gornjim citrusnim notama, dok srednje note čine voćni mirisi i menta, koje u kombinaciji sa šumskim mirisima savršeno upotpunjuju STR8 paletu.

Kao STR8 ambasador Janis Antetokumpo savršeno predstavlja sve vrednosti brenda. Potpuno ostvaren, on inspiriše svakog mladog muškarca da u životu traga za onim što zaista želi, da bira najbolje za sebe i tako spozna neverovatan osećaj koji donosi uspeh.

IMG-82c87bc7a12799ba084ba5efe59ae44c-V Škrabac je proslavio svoj peti rođendan letnja-akcija-city-magazine-2019-06-landscape1 SAMSONITE: 25% popusta na best seller modele CityMagazine ad - BS kolaz Beosport: Pripremite se za leto CITY Škrabac: Spontanost i šarm ·