Coca-Cola karavan
U VAZDUHU · promo

Novogodišnji Coca-Cola karavan krenuće 15. decembra 2015. na svoju dobrotvornu misiju kroz 10 gradova Srbije s ciljem prikupljanja knjiga za decu bez roditeljskog staranja. U saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kompanija Coca-Cola će preurediti po jednu prostoriju u domovima širom Srbije kojima će biti upućena i donacija u knjigama po završetku karavana 01. januara 2016.

„Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da pozovemo sve građane da se pridruže našoj dobrotvornoj misiji da zajedno donesemo osmehe na lica mališana u domovima i učinimo im ove novogodišnje praznike sasvim posebnim. Zahvalili bismo se Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja kao i partnerima koji su se pridružili ovoj akciji na pomoći i podršci da pokrenemo još jedan karavan sa plemenitim ciljem. Nadamo se da će se svi građani dobre volje odazvati našem pozivu i da će naš karavan na svom putu kroz Srbiju sakupiti puno knjiga, šireći radosti u svim gradovima u kojima se bude zaustavljao“,  izjavila je Milica Stefanović, predstavnica kompanije Coca-Cola.

Karavan na svoj put polazi 15. decembra iz Beograda ispred Ušće šoping centra gde će svi građani moći da dođu, donesu knjige i zabave se na samom karavanu. Program počinje u 18.00 časova te će posetioci imati prilike da uživaju u dečjoj predstavi, nastupu domaćih YouTube zvezda, finalista ovogodišnjeg X Faktora kao i druženju i fotografisanju sa Deda Mrazom.

Na svom putu kroz Srbiju karavan će posetiti sledeće gradove:

16. decembar – Sombor, Trg svetog trojstva, 17.00 časova

17. decembar – Novi Sad, Trg slobode, 18.00 časova

20. decembar – Valjevo, plato ispred Opštine, 17.00 časova

21. decembar – Užice, Gradski trg, 17.00 časova

24. decembar – Kruševac, Trg kosovskih junaka, 17.00 časova

25. decembar – Vranje, Omladinski kulturni centar, 17.00 časova

28. decembar – Niš, plato pored Trga kralja Milana, 17.00 časova

29. decembar – Kragujevac, Trg kod krsta, 17.00 časova

30. decembar – Negotin, Gradski trg,17.00 časova

01. januar 2016.- Beograd, Ulica otvorenog srca, 10:30 časova

Svoju podršku u realizaciji karavana pružili su i partneri kompanije Coca-Cola, izdavačka kuća „Laguna“, kao i kompanije Canon i DexyCo.

VIP praznična ponuda Praznična Vip postpejd i pripejd ponuda Elakolije aplikacija Lako u nabavku: Prva virtuelna Elakolije prodavnica Božićni trg „Božićni trg“ hotela Radisson Blu Old Mill donosi prazničnu atmosferu u Beograd Košarkaška reprezentacija Srbije Lilly drogerie ponosni sponzor ženske košarkaške reprezentacije Srbije