Heineken i Sony takmičenje
U VAZDUHU · promo

Svi ljubitelji fudbala i gejminga imaće priliku da se od 10. aprila do 27. maja u odabranim lokalima širom Srbije nadmeću na prvom Heineken i Sony PS4 „Pro Evolution Soccer 2017” turniru. Cilj organizatora turnira je da svojim potrošačima tokom najvažnijih utakmica Lige šampiona obezbede specijalno iskustvo uživanja u fudbalu. Uz naručeno Heineken pivo, stiče se pravo na partiju igre PES na PS4 Pro konzoli.

Takmiče se parovi u igri 2 na 2, a učesnik će moći da odabere svog saigrača i da zajedno osvoje Heineken dnevne nagrade. Najbolje plasirana ekipa iz svakog lokala stiče pravo učešća u velikom finalu u Beogradu početkom juna, a glavna nagrada za pobednike finala je Sony PS4 Pro.

Tim povodom organizovana je svečanost u restoranu Chez Nik, kojoj su prisustvovali legendarni fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, Saša Ilić i Nenad Milijaš. Dvojica sportista su proglasili početak turnira uz Heineken i PS4 Pro konzolu. Duel asova sa fudbalskog terena očekivano je protekao u duhu fer pleja. Saša je izabrao da upravlja ekipom Reala iz Madrida, a Nenad je „vodio” Barselonu. Rezultat u virtuelnoj utakmici ekipa, koje se inače sastaju u četvrtfinalu Lige šampiona, je bio nerešen 1:1.

Takmičenje u PESu biće održano u Beogradu, Kruševcu, Nišu, Kragujevcu i u Subotici.

„Naša želja je da okupimo veliki broj ljubitelja fudbala, da im ponudimo poseban doživljaj i da ovim takmičenjem „ritual“ praćenja Lige šampiona dodatno obogatimo. Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da na turniru u Pro Evolution Soccer-u sarađujemo sa kompanijom Sony, sa kojom delimo isti entuzijazam i energiju. Heineken uvek želi da pruži ambijent u kojem ćemo svi moći da uživamo i da osvajamo vredne nagrade. Zato pozivamo sve one koji vole Heineken i Ligu šampiona da nam se pridruže i učestvuju“ – rekla je Tijana Domanović, Heineken brend menadžer.

Takmičenje počinje u ponedeljak, 10. aprila, i traje zaključno sa 27. majem, dok će finale biti organizovano nedelju dana posle toga. Ukupan broj utakmica koje jedan tim može da odigra u danu je 5, jedna pobeda se računa 3 boda, i maksimalno može da se osvoji 15 bodova. U slučaju nerešenog rezultata, oba tima napuštaju igru i dobijaju po 1 bod.

Lokali u Beogradu u kojima će se održavati PES turnir su The 33, Blok, Jazz caffe, Avanturist, Maximilian i Preduzeće. U Kruševcu je to Idolo, u Nišu kafić Na ćošku, u Kragujevcu je to Lola, a u Subotici Jumanjy.

covermagdorucak Prikupljeno skoro 9 tona hrane za decu sa smetnjama u razvoju Prvi tim u takmičenjuTrag u boci, prodaja u Koci Trag u boci, prodaja u Koci 2 IDEA na WEBIZ konferenciji u Zrenjaninu Grand Student najjači konkurs Grand Student 3u1 nagrađuje: “Najjači konkurs najjačeg u klasi” · · · · ·