Podvodne avanture
PULS GRADA · deca

Šoping-centar Kragujevac Plaza stavlja veliki akcenat na pružanje besplatnih edukativnih sadržaja svim svojim posetiocima, a posebno onim mlađim. Posle nezaboravnog puta na Mesec, svi mališani su pozvani da učestvuju u jedinstvenoj interaktivnoj izložbi „Podvodne avanture!’’, koja će se održati od 4. do 19. aprila u Šoping-centru Kragujevac Plaza.

„Podvodne avanture!‟ predstavljaju zabavan i obrazovni program namenjen deci uzrasta od pet do deset godina, osmišljen tako da na praktičan, vizuelan i, što je najvažnije, interaktivan način, upoznaje decu s podvodnim životom i pomorskim otkrićima.

Stručni vodiči sprovodiće ture svakog dana u periodu od 11 do 20 časova, i svi posetioci su pozvani da se prijave na licu mesta u atrijumu šoping-centra.

Deca sa svojim omiljenim igračkama Deca sa svih strana sveta u društvu svojih najdragocenijih igračaka Fukushima Junior Orchestra Koncert mladih muzičara iz Japana i Srbije Dečiji sajam Prolećni dečji sajam u Beogradu Kreativne dečije sobe Izuzetno maštovite dečije sobe · ·